Skæbneaften for Tottenham Hotspur?

Det er på mange måder en kamp af de helt store, som venter på Tottenham Hotspur Stadium i aften, hvor hjemmeholdet tager imod rivalerne fra Manchester City, der i denne sæson ligner et af Europas absolut stærkeste hold.

For gæsterne er det endnu et skridt på vejen mod, hvad der kan ende med ikke bare en Treble, men faktisk hele FEM pokaler på én enkelt sæson for de lyseblå (Community Shield, Carabao Cup, FA Cup, UEFA Champions League og Premier League), men for Spurs er kampen om muligt endnu vigtigere.

Bliver profilerne?

Mange har Manchester City som favoritter, i hvert fald når man taler om det samlede avancement. Men i aftenens opgør kan Tottenhamspillere og deres tilhængere fejre deres første Champions League-kamp nogensinde på det nye stadion, og hvilken bedre måde at gøre det på end en sejr. En sejr kan potentielt være begyndelsen på en stime, da holdets indtil videre eneste kamp på den nye hjemmebane også blev vundet.

Dette er ønskescenariet for Spurs, men det bliver i realiteten svært mod de engelske mestre fra Nordengland. Ender man med at ryge ud af Champions League og samtidig misser kvalifikationen til næste års udgave af turneringen, må der være flere af holdets profiler, som overvejer deres fremtid i klubben – et dusin stykker har kontraktudløb til sommer, heriblandt Christian Eriksen.

Bliver træneren?

Flere profiler har i flere år kæmpet en brav kamp for klubben, men det er ikke blevet til nogen trofæer. Store klubber som Real Madrid, Juventus og FC Barcelona har længe bejlet til flere af Tottenhams profiler, også ude på sidelinjen, hvor træner Mauricio Pocchetino har oparbejdet et rygte som en af gerningens allerbedste.

Ender Tottenham med en sæson, hvor man skubbes helt ud af top 4 i Premier League og et kvartfinaleexit fra Champions Leagues, kan de seneste års positive tendenser få en brat ende. Om vi ser Pocchetino, Eriksen og Kane slå sine folder på Tottenham Hotspur Stadium efter sommerferien kan meget vel afhænge af, hvordan de går mod Manchester City i aften, hvis du spørger mig, og det bliver spændende at se opgøret.

Tak for hjælpen

Til denne artikel har jeg fået hjælp fra de fodboldglade folk fra avXperten, der er eksperter inden for elektronik og av-udstyr. Mangler du noget til setuppet derhjemme, som f.eks. en antenneforstærker eller andet, kan du tjekke deres brede udvalg i webshoppen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*